Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde şişlik görmek

Rüyada elinde şişlik görmek

Rüyada elinde şişlik görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, onların önüne geçeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına yorulur.

Rüyada elinde şişlik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde şişlik görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada elinin şiştiğini görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli şiş görmek hedeflere ulaşılacağına, onları koruyup kollayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada ellerini şiş görmek sağlık ve şifa bulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elin şiştiğini görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments