Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini ıslak görmek

Rüyada ellerini ıslak görmek

Rüyada ellerini ıslak görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ellerini ıslak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada elini ıslak görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini ıslak görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, iyi geçim halinde kalacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada ıslak el görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak perde görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ıslak görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işarettir.

Rüyada ıslak mezar görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak pantolon görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya işaret eder.

Rüyada sevdiğini ıslak görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments