Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak mezar görmek

Rüyada ıslak mezar görmek

Rüyada ıslak mezar görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak mezar gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada ıslak mezar görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak şemsiye görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaklaşan güzel günlere delalettir.

Rüyada ıslak atlet görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalettir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, helal rızka kavuşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada ıslak çamaşır giymek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ıslak yerde namaz kılmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada uzun ıslak saç görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Rüyada ıslak öpüşmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments