Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak perde görmek

Rüyada ıslak perde görmek

Rüyada ıslak perde görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, herhangi zarara uğramayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Rüyada ıslak perde gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Rüyada ıslak perde görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak mendil almak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çanta görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine alamet eder.

Rüyada ıslak don görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ıslak el görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, geleceğine bakacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Rüyada ayakları ıslak görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada ıslak mont görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ıslak kefen görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments