Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ıslak görmek

Rüyada kendini ıslak görmek

Rüyada kendini ıslak görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kendini ıslak gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada ıslak çim görmek geçim derdinin sona ereceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganı ıslak görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada ıslak sütyen görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek yemek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Rüyada ıslak yerde namaz kılmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak pantolon giymek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ıslak kefen görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments