Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak el görmek

Rüyada ıslak el görmek

Rüyada ıslak el görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak el gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada ellerini ıslak görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada ıslak el görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet eder.

Rüyada elini ıslak görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ıslak gömlek görmek üçüncü gözünün açılacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada ıslak para görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak perde görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sevineceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ıslak ağaç görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak kefen görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, aileye büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments