Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak pantolon görmek

Rüyada ıslak pantolon görmek

Rüyada ıslak pantolon görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak pantolon gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada ıslak pantolon görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak pantolon giymek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, başarılarının tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak yere basmak bir hastalıktan kurtulunacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak tuvalet görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada tavanı ıslak görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, imkanlarının artacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek talihinin artacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada ıslak toprakta yürümek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, borçlarının ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments