Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini ıslak görmek

Rüyada elini ıslak görmek

Rüyada elini ıslak görmek işlerini boşvereceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini ıslak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada elini ıslak görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini ıslak görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada ıslak el görmek umutlarının yarım kalmayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işarettir.

Rüyada ıslak tahta görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret eder.

Rüyada yatağını ıslak görmek hayatın pahalılaşmasına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, güzel bir haber almaya, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak elbise giymek ailesi ile mutlu olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments