Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini ıslak görmek

Rüyada sevdiğini ıslak görmek

Rüyada sevdiğini ıslak görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini ıslak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada sevdiğini ıslak görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak olduğunu görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek şansızlığın kırılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içini ıslak görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret eder.

Rüyada ıslak paspas görmek büyüyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada ıslak yorgan görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, tazeleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments