Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele krem sürmek

Rüyada ele krem sürmek

Rüyada ele krem sürmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ele krem sürmek gördüyseniz:

  • Doğrulara odaklanıp, olumlu değişikliklerden bahsetmeniz ise, iyi bir görünüm oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada ellere krem sürmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele krem sürmek yokluk içine düşeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada el kremi sürmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada ellerine krem sürmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, üzeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işarettir.

Rüyada eline krem sürmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, çok para kazanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz krem sürmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçına krem sürmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yüksek bir makama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağa krem sürmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments