Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz krem sürmek

Rüyada beyaz krem sürmek

Rüyada beyaz krem sürmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, koyu muhabbette kalacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz krem sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz krem sürmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada birine krem sürmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, tatsız durumların yaşanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine işarettir.

Rüyada başkasına krem sürmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Rüyada bacağa krem sürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuduna krem sürmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada sırtına krem sürmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments