Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellere krem sürmek

Rüyada ellere krem sürmek

Rüyada ellere krem sürmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ellere krem sürmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Rüyada ellerine krem sürmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada ele krem sürmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işarettir.

Rüyada ellere krem sürmek zorlukların aşılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada eline krem sürmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kalabalıktan uzak olacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalettir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada güneş kremi sürmek sorunlarının sürekli artacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada ölüye krem sürmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments