Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kremi sürmek

Rüyada el kremi sürmek

Rüyada el kremi sürmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada el kremi sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Rüyada eline krem sürmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ellerine krem sürmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada ellere krem sürmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni bir adım atılacağına, mutluluğa ve neşeye yorulur.

Rüyada el kremi sürmek yokluk nedir bilmeyeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele krem sürmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçına krem sürmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada göğsüne krem sürmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek huzurlu, mutlu olacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments