Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine krem sürmek

Rüyada birine krem sürmek

Rüyada birine krem sürmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine krem sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada vücuda krem sürmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sırta krem sürmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne krem sürmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuduna krem sürmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze krem sürmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada bacağına krem sürmek haksızlık yapmayacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına krem sürmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, maddi zarara uğrayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments