Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline krem sürmek

Rüyada eline krem sürmek

Rüyada eline krem sürmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, zor günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, mali olarak küçüleceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada eline krem sürmek gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Rüyada eline krem sürmek neşesine kavuşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada el kremi sürmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine yorulur.

Rüyada ellerine krem sürmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ele krem sürmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellere krem sürmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada vücuda krem sürmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Rüyada saçına krem sürmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, maddi çıkmazların biteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments