Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerine kına yakmak

Rüyada ellerine kına yakmak

Rüyada ellerine kına yakmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, rızkının bollaşacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ellerine kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Rüyada eline kına yakmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek eline kına yakmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada elle kına yakmak dinini yaşayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sol ele kına yakmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hastalığın biteceğine işarettir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada iki ele kına yakmak mutluluk ve başarı getireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments