Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun eline kına yakmak

Rüyada çocuğun eline kına yakmak

Rüyada çocuğun eline kına yakmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, azalacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak çok yorulacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sol eline kına yakmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek eline kına yakmak kısa süreli karlar elde edileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, iyiliğe ve güzelliğe alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments