Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek eline kına yakmak

Rüyada erkek eline kına yakmak

Rüyada erkek eline kına yakmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kötü günler geçireceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek eline kına yakmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sol ele kına yakmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada iki eline kına yakmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakmak beddua ve ah alacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret eder.

Rüyada ellerine kına yakmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments