Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol ele kına yakmak

Rüyada sol ele kına yakmak

Rüyada sol ele kına yakmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, başarılarının artacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada sol eline kına yakmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada sol ele kına yakmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada sol elinde kına görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kına eline yakmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini kına yakmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının eline kına yakmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele kına yakmak tecrübe sahibi olacağına, işlerinin iyi gideceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments