Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kına yakmak

Rüyada eline kına yakmak

Rüyada eline kına yakmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, güzel günler yaşanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak mutluluğunun katlanacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sol ele kına yakmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ellerine kına yakmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada sağ ele kına yakmak geride bırakacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün eline kına yakmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments