Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına ve eline kına yakmak

Rüyada saçına ve eline kına yakmak

Rüyada saçına ve eline kına yakmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Rüyada ellerine kına yakmak daha pozitif biri olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının eline kına yakmak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ ele kına yakmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini kına yakmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments