Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ele kına yakmak

Rüyada iki ele kına yakmak

Rüyada iki ele kına yakmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Size zorla kabul ettirilmeye çalışılan teklifler olabilir.

Rüyada eline kına yakmak makam edineceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının eline kına yakmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kendi eline kına yakmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün eline kına yakmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada elle kına yakmak onların önüne geçeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak yanlış yönde kararlar verileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments