Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elle kına yakmak

Rüyada elle kına yakmak

Rüyada elle kına yakmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, bereketinin artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada elle kına yakmak gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Rüyada ellerine kına yakmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işarettir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerindeki karın artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada eline kına yakmak kişinin kazancının artacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının eline kına yakmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine alamet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ele kına yakmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments