Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak kötü bir duruma düşürüleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hanesine güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa kına yakmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments