Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerine diken batmak

Rüyada ellerine diken batmak

Rüyada ellerine diken batmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ellerine diken batmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada ellerine diken batmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada eline gül dikeni batmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele diken batmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet eder.

Rüyada diken batmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayağa diken batmak buna rağmen kazanç getireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli boka batmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments