Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline gül dikeni batmak

Rüyada eline gül dikeni batmak

Rüyada eline gül dikeni batmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, başarıların artacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada eline gül dikeni batmak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerine diken batmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada ele diken batmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada avucuna diken batmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa diken batmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diken batmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağa diken batmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada eli boka batmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments