Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa diken batmak

Rüyada parmağa diken batmak

Rüyada parmağa diken batmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yetki sahibi olacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kendisini eve kapatacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağa diken batmak gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada parmağa diken batmak sürekli tartışacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Rüyada ele diken batmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerine diken batmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayağa diken batmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine rivayet eder.

Rüyada diken batmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, hayatının yolunda gideceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada parmağından diken çıkarmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments