Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucuna diken batmak

Rüyada avucuna diken batmak

Rüyada avucuna diken batmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucuna diken batmak gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Rüyada avucuna diken batmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayağa diken batmak oğlu evli ise boşanacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada ellerine diken batmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ele diken batmak hastalıkların biteceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Rüyada parmağa diken batmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada diken batmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eline gül dikeni batmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada batağa batmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments