Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken batmak

Rüyada diken batmak

Rüyada diken batmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada diken batmak gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada eline gül dikeni batmak işlerini büyüteceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, büyük aksilikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ellerine diken batmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada diken batmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayağa diken batmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada ele diken batmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendisine olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada çamura batmak ve çıkmak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments