Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli boka batmak

Rüyada eli boka batmak

Rüyada eli boka batmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, muradın yerine geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada eli boka batmak gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada eli boka batmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada boka batmak darlığa düşmeyeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Rüyada ele diken batmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kıymık batmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada ellerine diken batmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elindeki boku yıkamak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan bokunu eline almak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments