Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa diken batmak

Rüyada ayağa diken batmak

Rüyada ayağa diken batmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa diken batmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Rüyada ayağa diken batmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak dünya malı elde edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına yorulur.

Rüyada ele diken batmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağa diken batmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerine diken batmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada diken batmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, süzüleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları çamura batmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments