Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele diken batmak

Rüyada ele diken batmak

Rüyada ele diken batmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kötü günler yaşanacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ele diken batmak gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Rüyada ele diken batmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalet eder.

Rüyada ellerine diken batmak istenmeyen bir yolculuğa, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada ayağa diken batmak mal ve mülk sahibi olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada avucuna diken batmak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada diken batmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada eline kıymık batmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments