Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalenin üstünde yürümek

Rüyada şelalenin üstünde yürümek

Rüyada şelalenin üstünde yürümek gayrimenkul işine girileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, eksiği kendinde bulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • İlerlemenize ya da kendinizi geliştirmenize yardımı olacak aktivitelere ya da kurslara katılabilirsiniz.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde görmek hüsrana uğrayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, işinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada şelalede yürümek işlerin toparlanacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada dağ ve şelale görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, güçlendikçe güçleneceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, geçim kaygısı duymayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalede yıkanmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments