Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz üstünde yürümek

Rüyada havuz üstünde yürümek

Rüyada havuz üstünde yürümek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Rüyada havuz üstünde yürümek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada evin üstünde havuz görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun üstünde uçmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz kenarında yürümek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, şen kahkahalar atacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz üzerinde yürümek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda yürümek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işarettir.

Rüyada dizleri üstünde yürümek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstünden yürümek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments