Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su üstünde yürümek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek şansının açılacağına, ekmeğinin artacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek sağlık problemleri yaşamayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, oğlu evli ise boşanacağına işarettir.

Rüyada suyun üstünden yürümek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ipin üstünde yürümek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dizlerinin üstünde yürümek yüklü miktarda kazanç getireceğine, geçecek güzel bir ömre, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments