Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın üstünde yürümek

Rüyada kayanın üstünde yürümek

Rüyada kayanın üstünde yürümek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, muradın yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sorunlar altında ezileceğine delalettir.

Rüyada kayanın üstünde durmak biraz zaman geçmesi gereken haber, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, muradına eremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, itibar kazanacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

Rüyada kayan yıldızlar görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak yaşlılığında da rahat edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın altında kalmak işlerinin yolundan çıkacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada kayan toprak görmek mutluluğunun daim olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments