Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerin şiştiğini görmek

Rüyada ellerin şiştiğini görmek

Rüyada ellerin şiştiğini görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada ellerin şiştiğini gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada elin şiştiğini görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işarettir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalettir.

Rüyada ellerini şişmiş görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada elini şişmiş görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiş el görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ellerini şiş görmek fakirlerin güleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri şiş görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments