Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini şişmiş görmek

Rüyada elini şişmiş görmek

Rüyada elini şişmiş görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini şişmiş gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde iş yaşamınızı veya yaşam kalitenize katkısı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek işlerin kara geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin şiştiğini görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiş el görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalettir.

Rüyada şişmiş el görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, şansının da açık olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada eli şiş görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret eder.

Rüyada elini şişmiş görmek yurtdışına gidileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, her konuda şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde şişlik görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments