Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş el görmek

Rüyada şiş el görmek

Rüyada şiş el görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Rüyada şiş el gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Rüyada elinin şiştiğini görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri şiş görmek başarısının artacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada elin şiştiğini görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada şiş el görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalettir.

Rüyada ellerini şiş görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada elini şişmiş görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yeni bir ev alınacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada şişmiş el görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments