Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini şişmiş görmek

Rüyada ellerini şişmiş görmek

Rüyada ellerini şişmiş görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini şişmiş gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Rüyada elinin şiştiğini görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, neşesinin de yerine geleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Rüyada şişmiş el görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada elini şişmiş görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalet eder.

Rüyada elinde şişlik görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada ellerini şiş görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri şiş görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments