Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap kurutmak

Rüyada çorap kurutmak

Rüyada çorap kurutmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorap kurutmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çorap kurutmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada halı kurutmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işarettir.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulur.

Rüyada elbise kurutmak hastalıklarından kurtulacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et kurutmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş kabak görmek işsizseniz işe gireceğinize, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments