Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş kayısı görmek

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş kayısı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı kurutmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş dut yemek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin kuruduğunu görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün kurutmak güzel bir hayat geçireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek verimli olacak işler yapacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde çamaşır kurutmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments