Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, eskileri yâd edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bol nimete kavuşulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde çamaşır kurutmak yeni gayrimenkuller alınacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kırmızı gül görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kurutulmuş çilek görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı biber kurutmak maddi olanakların artacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ona şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek huzurunu yerine getireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments