Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş reyhan görmek

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulur.

Rüyada kurutulmuş reyhan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada reyhan fidesi görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada reyhan görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada reyhan dikmek işlerinin daha kötüye gideceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru reyhan görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada reyhan tarlası görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada reyhan çiçeği görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, heveslerin söneceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda reyhan görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, mevki kaybına uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments