Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü şişmek

Rüyada yüzü şişmek

Rüyada yüzü şişmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada yüzü şişmek gördüyseniz:

  • Evinize veya bir ilişkinize gerçekçi olmayan yaklaşımınız ya da yapmak istediğiniz değişiklikler sizi tuhaf veya zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada eli yüzü şişmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada yüzü şişmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek her istediğini alabileceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada dili şişmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Rüyada boğazı şişmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada gözleri şişmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, azalacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada göğsü şişmek işe gösterilen ilginin artacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret eder.

Rüyada göbeği şişmek uzak bir yola gidileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments