Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri şişmek

Rüyada gözleri şişmek

Rüyada gözleri şişmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleri şişmek gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü şişmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Rüyada yüzü gözü şişmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada gözleri şişmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada eli yüzü şişmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dili şişmek hak yoluna döneceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli şişmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet eder.

Rüyada göğsü şişmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments