Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili şişmek

Rüyada dili şişmek

Rüyada dili şişmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, canını ve malını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili şişmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya finansal konulara ait problemlerin detaylı şekilde sıralanması gerekiyor.

Rüyada dili şişmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eli şişmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri şişmek adının kirletilmeye çalışılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada yüzü gözü şişmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kolu şişmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudakları şişmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada elleri şişmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsü şişmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments