Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kınalı uyanmak

Rüyada elleri kınalı uyanmak

Rüyada elleri kınalı uyanmak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada elleri kınalı uyanmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Rüyada elleri kınalı uyanmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak fikirlerinin can bulacağına, rızık elde edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele kına görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, başarılarının çoğalacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinde kına görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki ele kına yakmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının eline kına yakmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments