Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin elinde kına görmek

Rüyada erkeğin elinde kına görmek

Rüyada erkeğin elinde kına görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işarettir.

Rüyada erkeğin elinde kına gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eli kınalı erkek görmek büyük bir aşk yaşayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek eline kına yakmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Rüyada erkek elinde kına görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri kına görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments