Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol eline kına yakmak

Rüyada sol eline kına yakmak

Rüyada sol eline kına yakmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalettir.

Rüyada sol eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Rüyada sol eline kına yakmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada sol ele kına yakmak sermayesinin çoğalacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinde kına görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini kına yakmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki ele kına yakmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada sağ eline kına yakmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, ondan faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellere kına yakmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments